Object

Title: Zmiany struktur podmiotów świadczących usługi gastronomiczne w stołówkach szkolnych woj. dolnośląskiego w kontekście obowiązku wprowadzenia systemu HACCP

Title in english:

Changes of Structures of Gastronomic Services Subjects in School Canteens in Lower Silesia Voivodship in the Context of the Duty of Introduction of the HACCP System

Creator:

Kowalska, Anna

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2005; nr 1070, t. 1, s. 484-489

Abstrakt:

The access of Poland to the European Union imposed the obligation the enforce the HACCP system on producers and distributors of food products (who employ up to 50 people). Only few school canteens in Lower Silesia voivodship have enforced or are enforcing the HACCP system.School headmasters more and more often decide to lease canteens to private or catering firms. The main reason of this, is the lack of funds to modernize the canteens according to the HACCP system.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2005

Resource Type:

artykuł

Resource Identifier:

oai:dbc.wroc.pl:131524

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2005; nr 1070. T. 1 ; Agrobiznes 2005. Zmiany w agrobiznesie po przystąpieniu Polski do Unii Europejskiej. T. 1

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information