Object

Title: Rozliczanie surowca w dwóch spółdzielniach mleczarskich na różne kierunki produkcji

Title in english:

Settlements of Raw Material Costs within Various Production Lines at Two Dairy Plants

Creator:

Bazydło, Ignacy ; Szczubełek, Grzegorz

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2005; nr 1070, t. 1, s. 45-49

Abstrakt:

The amount of raw materials supplied to dairy plants each month is expressed in fat units and protein (plasma) units. This means that concentration of fat and protein is determined in raw materials purchased from particular suppliers. The results presented in this paper concern two dairy cooperatives, and a plant within the structure of one of the cooperatives At these dairies raw materials were allocated for production according to various programs corresponding to three production lines, namely: products for which there are no standards on levels of milk solids non-fat or protein, products for which protein content is determined, and products for which solids non-fat content is determined. This is out of question that dairies account for the amount of fat supplied and contained in finished products, but more and more attention is also paid to non-fat components of milk.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2005

Resource Type:

artykuł

Resource Identifier:

oai:dbc.wroc.pl:130966

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2005; nr 1070. T. 1 ; Agrobiznes 2005. Zmiany w agrobiznesie po przystąpieniu Polski do Unii Europejskiej. T. 1

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information