Object

Title: Udział produktów rolno-spożywczych w polskim handlu zagranicznym

Title in english:

Share of Agricultural and Food Products in Polish Foreign Trade

Creator:

Heller, Janusz ; Kotliński, Kamil

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2005; nr 1070, t. 1, s. 332-336

Abstrakt:

A significant increase of demand for Polish food has many reasons. Among the most synthetic and general conditions of that fact one can find our access to the European Union. Thanks to the process of integration with the EU we were 'forced' to realize many investments which enhanced the quality of life. Liberalization of the rules regulating the foreign trade also had a positive influence on exports increase. Lower prices of Polish food is another factor intesifying the demand. It should be emphasized that all the positive tendencies were visible in the year prior to our formal access to the EU. Analysis and research of this subject in the following years will for sure confirm the results achieved in the year 2003.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2005

Resource Type:

artykuł

Resource Identifier:

oai:dbc.wroc.pl:131391

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2005; nr 1070. T. 1 ; Agrobiznes 2005. Zmiany w agrobiznesie po przystąpieniu Polski do Unii Europejskiej. T. 1

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information