Object

Title: Innowacyjność jako czynnik wzrostu konkurencyjności polskich producentów żywności

Title in english:

Innovation as a Factor Leading to the Rise the Competitiveness of Polish Food Producers

Creator:

Szczepaniak, Iwona

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1116, s. 172-182

Abstrakt:

The paper concerns the competitiveness of Polish food producers in the Common European market as well as on the world market. In the case of most products of agriculture and food industry cost-price advantages were crucial factors causing the increase of their competitiveness. However the influence of qualitative factors of competitiveness, including widely considered product, technology and organisational innovativeness, was also pointed out. The paper presents also a development of innovative activities in food industry and in selected companies of the sector. The development have undergone in line with the sector's adjustment to the market economy.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2006

Resource Type:

artykuł

Resource Identifier:

oai:dbc.wroc.pl:133982

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1116 ; Przedsiębiorczość i innowacyjność. Wyzwania współczesności

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II.

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information