Innovation in the Poultry Industry as a Condition of Its Competitiveness on the European Market
Krawczyk, Józefa ; Sokołowicz, Zofia ; Ruda, Maria
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1116, s. 105-111
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1116 ; Przedsiębiorczość i innowacyjność. Wyzwania współczesności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
16 kwi 2025
16 kwi 2025
1
https://dbc.wroc.pl./publication/172549
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Innowacyjność drobiarstwa warunkiem jego konkurencyjności na europejskim rynku | 16 kwi 2025 |