Innovation as a Factor Leading to the Rise the Competitiveness of Polish Food Producers
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1116, s. 172-182
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1116 ; Przedsiębiorczość i innowacyjność. Wyzwania współczesności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Apr 23, 2025
Apr 23, 2025
3
https://dbc.wroc.pl./publication/172699
Edition name | Date |
---|---|
Innowacyjność jako czynnik wzrostu konkurencyjności polskich producentów żywności | Apr 23, 2025 |
Szczepaniak, Iwona
Szczepaniak, Iwona
Salejko-Szyszczak, Iwona Szczepaniak, Małgorzata
Szczepaniak, Włodzimierz Zabłocka-Malicka, Monika Pasiecznik, Iwona Pohl, Paweł Rutkowski, Piotr Majewska-Nowak, Katarzyna Maria. Redakcja