Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/2023.61.9.05 ; oai:dbc.wroc.pl:125705
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Jul 25, 2024
Jan 15, 2024
15
https://dbc.wroc.pl./publication/164158
Edition name | Date |
---|---|
Ocena jakości sensorycznej i stopnia akceptacji nowych produktów kuchni Fusion z kiszonych warzyw i owoców | Jul 25, 2024 |
Tarapata, Karolina Lesiów, Tomasz
Bortnowska, Grażyna
Majerska, Joanna Figiel, Adam. Promotor
Jaźwiec, Bartosz Stępień, Bogdan (1963- ). Promotor
Tarnowska, Agnieszka
Kowalewicz, Marcin Narwojsz, Agnieszka Gilewicz, Katarzyna Danowska-Oziewicz, Marzena