The effect of heat treatment method on colour and organoleptic properties of selected vegetables
Kowalewicz, Marcin ; Narwojsz, Agnieszka ; Gilewicz, Katarzyna ; Danowska-Oziewicz, Marzena
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 461
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
Mar 31, 2017
2 117
2098
https://dbc.wroc.pl./publication/40298
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ sposobu obróbki cieplnej na barwę i cechy organoleptyczne wybranych warzyw | Jun 11, 2022 |
Shang, Lingjuan Liang, Jing Wang, Aibo Sun, Hao Liu, Wang Xie, Xufen Lian, Yusheng Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Pomianowski, Janusz Żmijewski, Tomasz Mozolewski, Wacław
Tarnowska, Agnieszka
Bortnowska, Grażyna Lesiów, Tomasz. Redaktor
Pukszta, Tomasz