Meat snacks – an alternative to standard snacks
Szemiel, Magdalena ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36, s. 171-184
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2020.36.11 ; oai:dbc.wroc.pl:113724
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
17 lut 2022
171
https://dbc.wroc.pl./publication/154332
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Przekąski mięsne – alternatywa dla przekąsek standardowych | 11 cze 2022 |
Lesiów, Tomasz Kuchlewska, Magdalena
Smolińska, Julia Książek, Ewelina
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz
Reszka, Adrianna Lesiów, Tomasz Mońka, Jerzy
Orkusz, Agnieszka
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy Bohdziewicz, Krzysztof Kołakowski, Piotr Żylińska, Joanna Bardowski, Jacek K.