Przekąski mięsne – alternatywa dla przekąsek standardowych
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Meat snacks – an alternative to standard snacks
Autor:Szemiel, Magdalena ; Lesiów, Tomasz
Temat i słowa kluczowe:przekąski mięsne ; wartość odżywcza ; chipsy mięsne ; beef jerky ; paluszki drobiowe ; meat snacks ; nutrition value ; meat chips ; poultry sticks
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36, s. 171-184
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:
CC BY-SA 4.0