Siemianowski, Krzysztof ; Szpendowski, Jerzy ; Bohdziewicz, Krzysztof ; Kołakowski, Piotr ; Żylińska, Joanna ; Bardowski, Jacek K.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 4 (11)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Aug 8, 2014
792
https://dbc.wroc.pl./publication/27462
Edition name | Date |
---|---|
Wartość odżywcza twarogu kwasowego otrzymanego z mleka zagęszczonego wyparnie oraz metodą ultrafiltracji (UF) | Oct 18, 2019 |
Szpendowski, Jerzy Siemianowski, Krzysztof
Siemianowski, Krzysztof Lis, Anna Bohdziewicz, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Siemianowski, Krzysztof Tońska, Elżbieta Lis, Anna Szpendowski, Jerzy
Orkusz, Agnieszka
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz