Using the case method in improving the quality of food products and ensuring their safety
Gadzała, Karolina ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36, s. 70-83
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2020.36.04 ; oai:dbc.wroc.pl:113717
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Feb 17, 2022
151
https://dbc.wroc.pl./publication/154325
Edition name | Date |
---|---|
Wykorzystanie metody przypadku w doskonaleniu jakości produktów żywnościowych oraz zapewnienia ich bezpieczeństwa | Jun 11, 2022 |
Lesiów, Tomasz
Nowacki, Krzysztof
Pachciarek, Hubert Platonoff, Alberto Lozano
Brajer-Marczak, Renata
Tarczydło, Beata
Staniec, Iwona
Lesiów, Tomasz Orzechowska-Przybyła, Kamila Niewelt, Alina