Effects of addition of plums on selected properties of pork burgers
Tyburcy, Andrzej ; Ścibisz, Iwona ; Jabłońska, Anna
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16), s. 72-82
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.1.07 ; oai:dbc.wroc.pl:29004
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
30 lip 2015
452
https://dbc.wroc.pl./publication/32289
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ dodatku śliwek na wybrane właściwości burgerów wieprzowych | 11 cze 2022 |
Hebda, Tomasz Frączek, Jarosław Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Jaeger, Michael C. Messina, Alberto Lorenz, Mirko
Wolak, Paweł Złocińska, Adrianna
Szmańko, Tadeusz Górecka, Justyna Nowakowska, Agnieszka
Mizera Alicja Kuczaj, Marian. Promotor Jędraszczyk, Jarosław. Promotor pomocniczy
Nemś, Agnieszka (1987- ) Pęksa, Anna (1959- ). Promotor Drożdż, Wioletta. Promotor