Siemianowski, Krzysztof ; Szpendowski, Jerzy ; Bohdziewicz, Krzysztof ; Kołakowski, Piotr ; Żylińska, Joanna ; Bardowski, Jacek K.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 4 (11)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
8 sie 2014
801
https://dbc.wroc.pl./publication/27462
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wartość odżywcza twarogu kwasowego otrzymanego z mleka zagęszczonego wyparnie oraz metodą ultrafiltracji (UF) | 18 paź 2019 |
Szpendowski, Jerzy Siemianowski, Krzysztof
Siemianowski, Krzysztof Lis, Anna Bohdziewicz, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Majewska-Nowak, Katarzyna Winnicki, Tomasz. Promotor
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Siemianowski, Krzysztof Tońska, Elżbieta Lis, Anna Szpendowski, Jerzy
Orkusz, Agnieszka
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz