Siemianowski, Krzysztof ; Szpendowski, Jerzy ; Bohdziewicz, Krzysztof ; Kołakowski, Piotr ; Żylińska, Joanna ; Bardowski, Jacek K.
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 4 (11)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
8 sie 2014
788
https://dbc.wroc.pl./publication/27462
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wartość odżywcza twarogu kwasowego otrzymanego z mleka zagęszczonego wyparnie oraz metodą ultrafiltracji (UF) | 18 paź 2019 |
Szpendowski, Jerzy Siemianowski, Krzysztof
Siemianowski, Krzysztof Lis, Anna Bohdziewicz, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Siemianowski, Krzysztof Tońska, Elżbieta Lis, Anna Szpendowski, Jerzy
Orkusz, Agnieszka
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz