New techniques and technologies vs. tradition in the process of curing meat products
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8), s. 39-50
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
17 mar 2014
2 784
https://dbc.wroc.pl./publication/26896
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Nowe techniki i technologie a tradycja w procesie wędzenia wyrobów mięsnych | 18 paź 2019 |
Kubiak, Mariusz S. Jakubowski, Marek Dolata, Włodzimierz
Linek, Stefan (1930-2012) Łukaszuk, Aleksander. Promotor
Machnik, Tadeusz Rachwalski, Jerzy Józef. Promotor
Wąsik, Teresa Haus, Ber. Promotor
Domagalski, Zdzisław Haus, Ber. Promotor
Moszkowicz, Krystyna Bartosik, Zygmunt. Promotor
Skiba, Bronisław Haus, Ber. Promotor