Survey of functional food market of baking products in Lower Silesia
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8), s. 51-64
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
17 mar 2014
2 157
https://dbc.wroc.pl./publication/26897
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Przegląd rynku funkcjonalnych wyrobów piekarniczo-cukierniczych na terenie Dolnego Śląska | 18 paź 2019 |
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Olędzki, Remigiusz Hristova, Aleksandra
Rajewska, Natalia Lesiów, Tomasz
Olejniczak, Magdalena
Olejniczak, Magdalena
Olejniczak, Magdalena
Kowalczyk, Olga