Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 3 (30), s. 9-19
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2018.3.01 ; oai:dbc.wroc.pl:73780
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 3 (30)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
15 sty 2020
244
https://dbc.wroc.pl./publication/142402
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Characteristics of aroma compounds and selected factors shaping their stability in food with reduced fat content | 11 cze 2022 |
Jedlińska, Aleksandra Janiszewska, Emilia Stasiak, Mateusz Witrowa-Rajchert, Dorota
Bortnowska, Grażyna
Bortnowska, Grażyna Lesiów, Tomasz. Redaktor
Bortnowska, Grażyna