Obiekt

Tytuł: Nahrungsmittel aus Getreide : ihre botanischen, chemischen und physikalischen Eigenschaften, hygienisches Verhalten, Prüfen und Beurteilen. Bd. 2, Brotnahrung, Brotarten, Volks- und Soldatenbrot, Zwieback, Brotersatz und Zusätze, Graupen und Griesse, Teigwaren, Breipflanzen, Aufguss und Suppen, Mais und Maiskost, Reis und Reiskost und ihre Gefahren. - 2., neubearb. Aufl.

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

21 kwi 2020

Data dodania obiektu:

21 kwi 2020

Liczba wyświetleń treści obiektu:

4

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dbc.wroc.pl./publication/85187

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji