Influence of selected drying methods on the content of volatile compounds in edible mushrooms
Szumny, Antoni. Promotor ; Oziembłowski, Maciej. Promotor pomocniczy
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej ; Streszczenie polskie w zakładce Komentarz
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Dec 19, 2018
Oct 29, 2018
40
40
https://dbc.wroc.pl./publication/82588
Edition name | Date |
---|---|
Nöfer Joanna / Wpływ wybranych metod suszenia na zawartość związków aromatycznych w grzybach jadalnych, 2018 | Dec 19, 2018 |
Serowik, Małgorzata (1976- ) Figiel, Adam (1962- ). Promotor
Nowicka, Paulina Wojdyło, Aneta. Promotor
Lech, Krzysztof Figiel, Adam (1962- ). Promotor
Turkiewicz Igor Wojdyło, Aneta. Promotor
Gołoś, Aleksandra Piotrowski, Dariusz Grzegory, Piotr Wojnowski, Mariusz
Śmiechowska, Maria Newerli-Guz, Joanna Lesiów, Tomasz. Redaktor
Kubik, Tomasz. Redakcja
Bortnowska, Grażyna Lesiów, Tomasz. Redaktor