The study on the survival skills of Listeria monocytogenes inhabiting a food processing plant
Kroplewska, Magdalena ; Paluszak, Zbigniew ; Breza-Boruta, Barbara ; Marosz, Agata
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2017.494.10 ; oai:dbc.wroc.pl:41209
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 494
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
22 maj 2018
844
845
https://dbc.wroc.pl./publication/49695
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zdolność Listeria monocytogenes do przeżycia w zakładzie przetwórstwa żywności | 11 cze 2022 |
Marosz, Agata Breza-Boruta, Barbara Kroplewska, Magdalena
Górska, Katarzyna Janczar-Smuga, Małgorzata
Breza-Boruta, Barbara Szala, Beata Kroplewska, Magdalena
Żbikowska, Anna Mendryk, Agata Onacik-Gür, Sylwia Marciniak-Łukasiak, Katarzyna Szymańska, Iwona
Muss, Kornelia Lesiów, Tomasz
Breza-Boruta, Barbara Kroplewska, Magdalena Pastewska, Agata Szala, Beata