Quorn™ meat substitutes on Polish market. Part 1
Jankojć, Adrian ; Lesiów, Tomasz ; Biazik, Ewa
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 3 (22), s. 36-50
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.3.03 ; oai:dbc.wroc.pl:37281
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 3 (22)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
13 wrz 2017
1 861
1865
https://dbc.wroc.pl./publication/41353
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Substytuty mięsa firmy Quorn™ na polskim rynku. Część 1 | 11 cze 2022 |
Jankojć, Adrian Lesiów, Tomasz Biazik, Ewa
Gąsiewska, Maria Jancza-Smuga, Małgorzata
Lesiów, Tomasz Biazik, Ewa Okruszek, Andrzej
Rusek, Anna Biazik, Ewa Lesiów, Tomasz