Engineering Sciences And Technologies
Podeszwa, Tomasz ; Harasym, Joanna ; Czerniecki, Piotr ; Kopacz, Magdalena
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 3 (22), s. 90-100
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.3.07 ; oai:dbc.wroc.pl:37285
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 3 (22)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
13 wrz 2017
445
444
https://dbc.wroc.pl./publication/41357
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Top and bottom fermentation beer brewed with commercial buckwheat malt | 11 cze 2022 |
Podeszwa, Tomasz Harasym, Joanna Czerniecki, Piotr Kopacz, Magdalena
Podeszwa, Tomasz Rutkowska, Weronika
Lutosławski, Krzysztof Olędzki, Remigiusz Kiebel, Łukasz
Rutkowska, Weronika Podeszwa, Tomasz
Michalski, Jacek Sąsiadek, Wojciech Owsiany, Kamil
Zmarzłowski, Krzysztof