Technological and nutritional quality of rye bread with wholemeal barley flour share
Gil, Zygmunt (1957- ). Promotor ; Wojciechowicz-Budzisz, Agata. Promotor
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej ; Streszczenie polskie w zakładce Komentarz
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
19 gru 2018
11 gru 2016
57
57
https://dbc.wroc.pl./publication/39204
Pejcz, Ewa Wojciechowicz- Budzisz, Agata Gil, Zygmunt Czaja, Anna Spychaj, Radosław
Pejcz, Ewa Wojciechowicz- Budzisz, Agata Gil, Zygmunt Czaja, Anna Spychaj, Radosław
Wojciechowicz, Agata Gil, Zygmunt (1957- ). Promotor
Naibaho Joncer Korzeniowska, Małgorzata. Promotor Yang, Baoru. Promotor
Liszewski, Marek
Nadziak, Jarosław (1980- ) Bujak, Henryk (1963- ). Promotor
Remy Theodor (1868-1946)
Kupisz, Katarzyna Błażewicz, Józef (1956- ). Promotor