Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19), s. 85-93
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.4.05 ; oai:dbc.wroc.pl:33295
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
26 lip 2016
606
https://dbc.wroc.pl./publication/36927
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wpływ rodzaju obróbki termicznej na zmiany jakości podczas przechowywania pasztetów z odścięgnionego mięsa drobiowego | 11 cze 2022 |
Siemianowski, Krzysztof Lis, Anna Bohdziewicz, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Gudaszewski, Tadeusz Miler, Kazimierz. Promotor
Jarmoluk, Andrzej. Redakcja Oziembłowski, Maciej. Redakcja Zimoch, Anna. Redakcja Ambrozik-Haba, Jagoda