Ice cream as a functional food - consumer research
Śliwińska, Agata ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8), s. 65-78
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
18 mar 2014
5 663
https://dbc.wroc.pl./publication/26904
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Lody jako żywność funkcjonalna - badania konsumenckie | 18 paź 2019 |
Goluch, Zuzanna Mielcarek, Kamila
Rajewska, Natalia Lesiów, Tomasz
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Olędzki, Remigiusz Hristova, Aleksandra
Gniedziejko, Magdalena Lesiów, Tomasz
Olejniczak, Magdalena
Szołtysek, Katarzyna