Object

Title: Organizacja i funkcjonowanie podmiotów gospodarczych cukrownictwa polskiego

Title in english:

Organization and Functioning of Enterprises of Polish Sugar Industry

Creator:

Kapusta, Franciszek

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2005; nr 1078, s. 316-323

Abstrakt:

Sugar industry is functioning within a regulated market and demands specific sort of organization and management. Organization of Polish sugar industry has changed and at the beginning of the 21st century it took the form of companies and holding companies functioning as an integrated net.Companies and capital groups, having limited scope of production and prices (of finished products and basic raw materials) concentrate their efforts on increasing the gain through perfection of processing organization and through cost cuts. Although each company and capital group develops a unique strategy, there are many similarities and différencies pertain mainly the pace of implementation of selected elements of the strategy.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2005

Resource Type:

artykuł

Resource Identifier:

oai:dbc.wroc.pl:130213

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2005; nr 1078 ; Strategie i logistyka organizacji sieciowych

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information