Obiekt

Tytuł: Uczestnictwo i informowanie jako formy oddziaływania administracji publicznej na zadowolenie klientów

Tytuł odmienny:

Participation and information as a methods of impact of public administration authorities on customer satisfaction

Autor:

Kocot-Barabasz, Olga

Opis:

Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 151, s. 344-357

Abstrakt:

W artykule przedstawiono metody i narzędzia, jakie mogą być wykorzystywane w sektorze publicznym dla zwiększenia zadowolenia klientów. Opisano rodzaje klientów administracji publicznej i instrumenty informacyjne pomocne w komunikacji władz ze społeczeństwem. W artykule podkreślono rolę sprzężenia zwrotnego w procesie komunikacji. Omówiono także wybrane aspekty partycypacji pracowników i informacji jako istotnego elementu zarządzania i rozwoju organizacji.

Wydawca:

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2011

Typ zasobu:

artykuł

Identyfikator zasobu:

oai:dbc.wroc.pl:123967

Język:

pol

Powiązania:

Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 151 ; Orientacja na klienta jako kryterium doskonałości

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Źródło finansowania:

Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Edukacji i Nauki (SONB/SP/546390/2022). Tytuł projektu: Upowszechnienie zawartości czasopisma Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

21 wrz 2023

Data dodania obiektu:

21 wrz 2023

Liczba wyświetleń treści obiektu:

34

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dbc.wroc.pl./publication/162274

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji