The role of snacks in human nutrition with particular reference to meat snacks
Lesiów, Tomasz ; Kuchlewska, Magdalena
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36, s. 113-126
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2020.36.07 ; oai:dbc.wroc.pl:113720
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
17 lut 2022
378
https://dbc.wroc.pl./publication/154328
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Rola przekąsek w żywieniu człowieka ze szczególnym uwzględnieniem przekąsek mięsnych | 11 cze 2022 |
Michniewicz, Martyna Lesiów, Tomasz
Szemiel, Magdalena Lesiów, Tomasz
Witkowska, Marta Lesiów, Tomasz
Piasecka, Agata Lesiów, Tomasz
Nemś, Agnieszka (1987- ) Pęksa, Anna (1959- ). Promotor Drożdż, Wioletta. Promotor
Kita, Agnieszka
Chwałczyńska, Agnieszka