Selected current nutritional trends. Review work
Gadzała, Karolina ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 2 (33), s. 9-25
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2019.2.01 ; oai:dbc.wroc.pl:110266
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 2 (33)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
31 maj 2021
853
https://dbc.wroc.pl./publication/152482
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wybrane aktualne trendy żywieniowe. Praca przeglądowa | 11 cze 2022 |
Gadzała, Karolina Lesiów, Tomasz
Gadzała, Karolina Lesiów, Tomasz
Gadzała, Karolina Wypchły, Agata Lesiów, Tomasz
Lesiów, Tomasz
Lesiów, Tomasz Skrabka-Błotnicka, Teresa. Promotor
Rajewska, Natalia Lesiów, Tomasz
Kędzińska, Roksana Lesiów, Tomasz