Evaluation of the recipe composition of ready-to-eat pasteurized dinner dishes
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 2 (29), s. 9-20
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2018.2.01 ; oai:dbc.wroc.pl:72787
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 2 (29)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
17 wrz 2019
198
https://dbc.wroc.pl./publication/140886
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Ocena składu recepturowego dań obiadowych readyto- eat poddanych pasteryzacji | 11 cze 2022 |
Bortnowska, Grażyna Lesiów, Tomasz. Redaktor
Bortnowska, Grażyna
Bortnowska, Grażyna
Szyszka, Adam Paszkiewicz, Bogdan Wośko, Mateusz Tłaczała, Marek Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Wośko, Mateusz Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Szyszka, Adam Paszkiewicz, Bogdan Paszkiewicz, Regina Tłaczała, Marek Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja