The processes of batch and continuous fermentation in the cider production
Kawa-Rygielska, Joanna. Promotor
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej ; Streszczenie polskie w zakładce Komentarz
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
19 gru 2018
31 paź 2018
51
51
https://dbc.wroc.pl./publication/83045
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kliks Jarosław / Procesy fermentacji okresowej i ciągłej w produkcji cydrów, 2018 | 19 gru 2018 |
Pasteur, Louis (1822-1895) Griessmayer, Victor. Tłumaczenie
Bogacz-Radomska, Ludmiła Pietkiewicz, Jerzy Jan
Bohdziewicz, Jolanta Sroka, Ewa Kusznik, Wacław Winnicki, Tomasz. Redakcja
Białowiec, Andrzej Stanisław
Podgórski, Waldemar Leśniak, Władysław. Promotor
Jedlińska, Aleksandra Janiszewska, Emilia Stasiak, Mateusz Witrowa-Rajchert, Dorota
Gudaszewski, Tadeusz Miler, Kazimierz. Promotor