The processes of batch and continuous fermentation in the cider production
Kawa-Rygielska, Joanna. Promotor
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej ; Streszczenie polskie w zakładce Komentarz
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
19 gru 2018
31 paź 2018
54
54
https://dbc.wroc.pl./publication/83045
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kliks Jarosław / Procesy fermentacji okresowej i ciągłej w produkcji cydrów, 2018 | 19 gru 2018 |
Pasteur, Louis (1822-1895) Griessmayer, Victor. Tłumaczenie
Bogacz-Radomska, Ludmiła Pietkiewicz, Jerzy Jan
Białowiec, Andrzej Stanisław
Bohdziewicz, Jolanta Sroka, Ewa Kusznik, Wacław Winnicki, Tomasz. Redakcja
Kuropka, Józef Gostomczyk, Mieczysław A. Promotor
Gudaszewski, Tadeusz Miler, Kazimierz. Promotor
Jedlińska, Aleksandra Janiszewska, Emilia Stasiak, Mateusz Witrowa-Rajchert, Dorota