The study of knowledge and opinion of consumers being on a gluten-free diet about gluten-free food
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 494
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
May 22, 2018
1 690
1677
https://dbc.wroc.pl./publication/49698
Edition name | Date |
---|---|
Badanie poziomu wiedzy oraz opinii konsumentów będących na diecie bezglutenowej na temat produktów wchodzących w jej skład | Jun 11, 2022 |
Rusek, Anna Biazik, Ewa Lesiów, Tomasz
Wardzała, Joanna
Janiak, Eliza Orzechowska-Przybyła, Kamila Lesiów, Tomasz
Smyczek, Sławomir Sobocińska, Magdalena. Redakcja
Kośny, Marek
Ząbkowski, Tomasz Jałowiecki, Piotr