Sources of indoor air contamination and harmful effects of bioaerosol in agri-food processing plants
Breza-Boruta, Barbara ; Kroplewska, Magdalena ; Pastewska, Agata ; Szala, Beata
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2017.494.03 ; oai:dbc.wroc.pl:41202
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 494
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
May 22, 2018
2 332
2326
https://dbc.wroc.pl./publication/49676
Edition name | Date |
---|---|
Źródła skażenia powietrza i zagrożenie szkodliwym bioaerozolem w zakładach przetwórstwa rolno-spożywczego | Jun 11, 2022 |
Breza-Boruta, Barbara Szala, Beata Kroplewska, Magdalena
Marosz, Agata Breza-Boruta, Barbara Kroplewska, Magdalena
Kroplewska, Magdalena Paluszak, Zbigniew Breza-Boruta, Barbara Marosz, Agata
Breza-Boruta, Barbara Gwardzik, Judyta
Drabik, Jolanta Sitkowska, Rozalia
Badura, Marek Szczurek, Andrzej. Promotor
Wyka, Joanna Tajner-Czopek, Agnieszka Godyla, Michaela Witek, Paulina Wilczek, Wocjiech