National fruit valuable raw materials for the production of fruit wine
Dąbrowska, Klaudia ; Mańka, Alicja ; Krzywonos, Małgorzata
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16), s. 27-35
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.1.03 ; oai:dbc.wroc.pl:28996
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
30 lip 2015
1 015
https://dbc.wroc.pl./publication/32267
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Możliwości wykorzystania owoców krajowych do produkcji win owocowych | 11 cze 2022 |
Chrząszcz, Tadeusz (1877-1943)
Mańka, Alicja Kosatka, Karolina Dąbrowska, Klaudia Stańczyk, Renata Krzywonos, Małgorzata
Gut, Jolanta Krzywonos, Małgorzata Piekara, Agnieszka
Błaszczyk, Jolanta Krzywonos, Małgorzata
Błaszczyk, Jolanta Kucharczyk, Monika Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Zimny, Sylwia Krzywonos, Małgorzata
Meissner, Richard (1868-1938)
Meissner, Richard (1868-1938)