National fruit valuable raw materials for the production of fruit wine
Dąbrowska, Klaudia ; Mańka, Alicja ; Krzywonos, Małgorzata
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16), s. 27-35
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.1.03 ; oai:dbc.wroc.pl:28996
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 1 (16)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jul 30, 2015
1 015
https://dbc.wroc.pl./publication/32267
Edition name | Date |
---|---|
Możliwości wykorzystania owoców krajowych do produkcji win owocowych | Jun 11, 2022 |
Chrząszcz, Tadeusz (1877-1943)
Mańka, Alicja Kosatka, Karolina Dąbrowska, Klaudia Stańczyk, Renata Krzywonos, Małgorzata
Gut, Jolanta Krzywonos, Małgorzata Piekara, Agnieszka
Błaszczyk, Jolanta Krzywonos, Małgorzata
Błaszczyk, Jolanta Kucharczyk, Monika Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Zimny, Sylwia Krzywonos, Małgorzata
Meissner, Richard (1868-1938)
Meissner, Richard (1868-1938)