The possibility of meat color formation with carboxyheme pigments
Jarmoluk, Andrzej (1955- ). Promotor
Streszczenie polskie w zakładce Komentarz ; W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Dec 19, 2018
Sep 9, 2014
63
63
https://dbc.wroc.pl./publication/27783
Edition name | Date |
---|---|
Semeriak-Siecla Karolina, Możliwości kształtowania barwy mięsa przy użyciu barwników karboksyhemowych, 2014 | Dec 19, 2018 |
Kulig, Dominika (1988- ) Jarmoluk, Andrzej (1955- ). Promotor Zimoch-Korzycka, Anna. Promotor
Ulbin-Figlewicz, Natalia (1987- ) Jarmoluk, Andrzej (1955- ). Promotor Zimoch-Korzycka, Anna. Promotor
Brychcy, Ewa Jarmoluk, Andrzej (1955- ). Promotor Zimoch-Korzycka, Anna. Promotor
Shi, Zhen-Jiang Guo, Shi-Liang Li, Xin Li, Zhi-Quan Meng, Shu-Han Li, Chong-Zhen Urbańczyk, Wacław. Redakcja