Guzek, Dominika ; Wojtasik-Kalinowska, Iwona ; Wierzbicka, Agnieszka ; Głąbska, Dominika
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 4 (11), s. 50-57
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 4 (11)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
8 sie 2014
263
https://dbc.wroc.pl./publication/27457
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Zróżnicowanie wybranych wyróżników jakości mięsa świń z tuczu ukierunkowanego i standardowego. Wyniki wstępne | 18 paź 2019 |
Stachoń, Aleksandra Jadwiga
Marędziak, Monika (1989- ) Zawadzki, Wojciech (1948- ). Promotor Marycz, Krzysztof. Promotor
Duziński, Kamil (1987- ) Knecht, Damian (1963- ). Promotor Lisiak, Dariusz. Promotor
Pomianowski, Janusz Żmijewski, Tomasz Mozolewski, Wacław
Stępień, Sebastian Sapa, Agnieszka
Mroczek, Robert Tereszczuk, Mirosława