Influence of various factors on temperature of meat batter and time in the process of cutting
Dolata, Włodzimierz ; Kubiak, Mariusz Sławomir
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 33-41
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Mar 26, 2014
781
https://dbc.wroc.pl./publication/26967
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ różnych czynników na temperaturę farszu i czas w procesie kutrowania | Oct 18, 2019 |
Liu, Jian Lu, Jian Ni, Xiaowu Dai, Gang Zhang, Liang Chen, Yanbei Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Kubiak, Mariusz Sławomir
Kierkosz, Igor Łuczak, Maciej Ramsey, David. Redakcja
Siegmund, Michał Kalita, Marek Bałaga, Dominik Kaczmarczyk, Krzysztof Jonak, Józef
Kubiak, Mariusz S. Jakubowski, Marek Dolata, Włodzimierz