Creating the Innovation of Foodstuffs by Wrapping
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1116, s. 120-127
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1116 ; Przedsiębiorczość i innowacyjność. Wyzwania współczesności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
22 kwi 2025
22 kwi 2025
1
https://dbc.wroc.pl./publication/172637
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kształtowanie innowacyjności produktów żywnościowych poprzez sposób ich pakowania | 22 kwi 2025 |
Matysik-Pejas, Renata
Szafrańska, Monika Matysik-Pejas, Renata