Kształtowanie wysokojakościowych proszków roślinnych o ukierunkowanych właściwościach prozdrowotnych
Michalska-Ciechanowska, Anna. Promotor ; del Castillo, Maria Dolores. Promotor
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Jul 3, 2024
Nov 13, 2023
25
https://dbc.wroc.pl./publication/163879
Edition name | Date |
---|---|
Brzezowska Jessica / Creation of high-quality plant-based powders with targeted health-oriented properties, 2023 | Jul 3, 2024 |
Ulewicz, Małgorzata Halbiniak, Jacek Drzymała, Jan. Redakcja
Drzymała, Jan. Redakcja
Drzymała, Jan. Redakcja Łuszczkiewicz, Andrzej. Redakcja
Łuszczkiewicz, Andrzej. Redakcja
Drzymała, Jan. Redakcja
Sadowski, Zygmunt. Redakcja