Wpływ zastosowania mąk bezglutenowych na wybrane cechy jakościowe ciasta biszkoptowo-tłuszczowego
Group publication title:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Title in english:The effect of using gluten free flour on selected quality parameters of sponge cake
Creator:Król, Katarzyna ; Kopczyńska, Klaudia ; Ponder, Alicja ; Gantner, Magdalena
Subject and Keywords:biszkopt bezglutenowy ; mąka ryżowa ; mąka z cieciorki ; mąka amarantusowa ; mąka z orzechów ziemnych ; gluten-free sponge cake ; rice flour ; chickpeas flour ; amaranth flour ; peanut flour
Description: Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Resource Identifier: Language: Relation:Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: