Wykorzystanie transglutaminazy mikrobiologicznej do wytwarzania produktów bezglutenowych
Group publication title:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Title in english:Use of microbiological transglutaminase for the production of gluten-free products
Creator:Zys, Angelika ; Garncarek, Zbigniew
Subject and Keywords:transglutaminaza mikrobiologiczna ; hydroksykoloidy ; pieczywo bezglutenowe ; microbiological transglutaminase ; hydroxycolloids ; gluten free bread
Description: Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Resource Identifier: Language: Relation:Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: