Jakość sensoryczna piw jasnych górnej fermentacji produkcji domowej i komercyjnej
Group publication title:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Title in english:Sensory quality of top-fermented light beers brewed homey and commercially
Creator:Lutosławski, Krzysztof ; Olędzki, Remigiusz ; Kiebel, Łukasz
Subject and Keywords:jakość sensoryczna ; piwo jasne ; fermentacja górna ; Witbier ; American Pale Ale ; sensory quality ; light beer ; top-fermenting yeast
Description: Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Resource Identifier: Language: Relation:Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: