The significance of liquids in a tourist’s diet
Goluch, Zuzanna ; Nabiałek, Piotr
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 2 (29), s. 21-32
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2018.2.02 ; oai:dbc.wroc.pl:72788
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2018, Nr 2 (29)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
17 wrz 2019
215
https://dbc.wroc.pl./publication/140887
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Znaczenie płynów w diecie turysty | 11 cze 2022 |
Wincewicz-Bosy, Marta
Grzesiak, Mateusz
Galarowicz, Wiktoria Stanimir, Agnieszka. Redakcja
Sobolewska, Agnieszka Sobolewski, Mariusz
Hebda, Tomasz Frączek, Jarosław Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Majewska, Julia Aleksandra Kuźmińska-Haberla. Redakcja