Properties of potato starch improved by hydrothermal modification and acetylation
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
16 wrz 2019
16 wrz 2019
28
https://dbc.wroc.pl./publication/140875
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wilczak, Aleksandra / Właściwości skrobi ziemniaczanej poddanej modyfikacji hydrotermicznej i acetylacji, 2019 | 16 wrz 2019 |
Raszewski Bartosz Zięba, Tomasz. Promotor
Meisel Marta Kapelko-Żeberska, Małgorzata. Promotor Spychaj, Radosław. Promotor pomocniczy
Solińska Dominika Zięba, Tomasz. Promotor Gryszkin, Artur. Promotor pomocniczy
Miedzianka, Joanna (1983- ) Pęksa, Anna (1959- ). Promotor
Rożnowski, Jacek Przetaczek-Rożnowska, Izabela