Quality of meals served by roadside dining facilities for drivers – consumer survey
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies; 2017; Nr 2 (25); s. 35-45
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2017.2.03 ; oai:dbc.wroc.pl:41258
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 2 (25)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
4 cze 2018
212
205
https://dbc.wroc.pl./publication/51688
Mazurek-Łopacińska, Krystyna Sobocińska, Magdalena
Kurdla, Nazar
Piwowar, Arkadiusz
Zimny, Sylwia Błaszczyk, Jolanta Kucharczyk, Monika Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Krzywonos, Małgorzata
Kłos, Zbigniew Koper, Krzysztof
Dominik, Piotr