Engineering Sciences And Technologies
Pejcz, Ewa ; Wojciechowicz- Budzisz, Agata ; Gil, Zygmunt ; Czaja, Anna ; Spychaj, Radosław
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 2 (21), s. 46-54
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.2.04 ; oai:dbc.wroc.pl:36983
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 2 (21)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jul 11, 2017
202
197
https://dbc.wroc.pl./publication/40927
Edition name | Date |
---|---|
Effect of naked barley enrichment on the quality and nutritional characteristics of bread – Part II. The effect on rye bread | Jun 11, 2022 |
Pejcz, Ewa Wojciechowicz- Budzisz, Agata Gil, Zygmunt Czaja, Anna Spychaj, Radosław
Wilk, Marta Bartczak, Marcelina Kaim, Urszula
Pejcz, Ewa (1987- ) Gil, Zygmunt (1957- ). Promotor Wojciechowicz-Budzisz, Agata. Promotor
Wojciechowicz, Agata Gil, Zygmunt (1957- ). Promotor
Hikawczuk, Tomasz (1984- ) Wiliczkiewicz, Andrzej (1954- ). Promotor
Naibaho Joncer Korzeniowska, Małgorzata. Promotor Yang, Baoru. Promotor
Czaja, Anna Czubaszek, Anna. Promotor
Czaja, Anna Gertchen, Mateusz Wyspiańska, Dorota Czubaszek, Anna