Traditional and local knowledge in creating ecoinnovation in food economy
Woźniak, Leszek ; Woźniak, Marian
Ekonomia XXI Wieku = Economics of the 21st Century, 2016, Nr 4 (12), s. 57-67
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/e21.2016.4.05 ; oai:dbc.wroc.pl:36475
Ekonomia XXI Wieku = Economics of the 21st Century, 2016, Nr 4 (12)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
17 lut 2017
418
416
https://dbc.wroc.pl./publication/40048
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wiedza tradycyjna i lokalna w kreowaniu ekoinnowacji w gospodarce żywnościowej | 11 cze 2022 |
Kociszewski, Karol
Bryła, Paweł
Bryła, Paweł
Woźniak, Leszek Dziedzic, Sylwia
Michalczyk, Joanna
Borkowska, Agnieszka